Goede doelen

Sinds het jaar 2000 heeft Hoogendoorn besloten om ieder jaar een donatie te doen aan een goed doel in plaats van het geld te besteden aan relatiegeschenken.

Goede doel 2015

Hersenstichting neemt cheque in ontvangst van Vlaardingse automatiseerder Hoogendoorn

Vlaardingen – Op maandag 23 maart 2015 heeft Lisette van Beekom namens de Hersenstichting een cheque van € 3.500,- uit handen ontvangen van Hoogendoorn directeur Martin van Gogh. De Hersenstichting gebruikt deze donatie o.a. voor wetenschappelijk onderzoek en voorlichting met als doel hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren.

In een mensenleven krijgt één op de vier Nederlanders een hersenaandoening of loopt een hersenletsel op. De Hersenstichting gebruikt giften en donaties voor wetenschappelijk onderzoek en voorlichting over hersenaandoeningen. Hoogendoorn Automatisering B.V. uit Vlaardingen steunt de stichting met een donatie van € 3.500,-. Op 23 maart jl. reikte algemeen directeur Martin van Gogh een cheque uit aan Lisette van Beekomvan de Hersenstichting.

Lisette van Beekom: “ Iedereen krijgt wel in zijn leven op de één of andere manier te maken met hersenaandoeningen. En één op de vier is veel. Wij zijn dan ook enorm blij met dit soort donaties. Het is ontzettend leuk om te zien dat een bedrijf zelf zo’n mooi initiatief neemt.”

Martin van Gogh: “Vanuit onze bedrijfsfilosofie zijn onze activiteiten erop gericht om de gezondheid en de leefomgeving van onze samenleving te verbeteren. Als werkgever besteden we bijvoorbeeld veel zorg aan de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers. Daarbuiten nemen we maatschappelijk ondernemen heel serieus en steunen we goede doelen die bijdragen aan het welzijn van onze samenleving. Het is leuk dat onze medewerkers via e-voting uit 5 doelen de Hersenstichting hebben gekozen.


Fotograaf Bert Meuer

De hersenstichting is hard op zoek naar collectanten in de regio Vlaardingen. De volgende collecteperiode vindt plaats van 1 tot en met 6 februari 2016. Opgeven kan via de website: www.hersenstichting.nl of een email te sturen naar lvanbeekom@hersenstichting.nl.

 

Goede doel 2014

Begin 2014 hebben wij het goede doel voor 2013 bekend gemaakt: Stichting Kopjes voor Kopjes.

De stichting heeft als doel om kinderen die lijden aan Cerebrale Parese (hersenverlamming) en hun ouders te helpen bij het zoeken en vinden van oplossingen. We hebben in Nederland wel veel voorzieningen, ze krijgen is een uitdaging op zich. En daar zit je als ouder nou net niet op te wachten, de zorg voor je kind gaat voor.

De stichting heeft als thema’s fysiotherapie, neurologisch onderzoek, structurering van dagelijkse dingen en mogelijkheden m.b.t. medicatie.